Första advent

Är det idag & i morgon är det min födelsedag :) det kommer bli så skoj. Jag är som ett litet barn när det gäller min födelsedag. Jag älskar den! sen så kommer mina fina vänner & grattar mig, Vicki, Tess,Josse, Emma, Jessie & kanske Mickis & såklart Olli, Plus min farmor&farfar & mormor&morfar. åååå det kommer bli kul att alla vi ska vara samlade.
Innan har mina födelsedagar mer varit släkt liksom & en annan dag till vännerna. men nu kommer inte pappas eller mammas syskon. Av olika anledningar, men moster ska gratta mig sen , nästa helg.

i morrn börjar praktiken, det känns lite tungt för man vet att det kommer bli lååååånga dagar & att nån annan ska sitta & bedöma en, men samtidigt så vekligen älskar jag det. för det är ju lärare som jag verkligen vill bli, specellt i mellanstadie som jag är i nu.
det e jobbigt att alla andra veckor är så slappa, man gör liksom inte så mycket samtidigt som man har en stress inom sig att man booorde plugga, men det gör man aldrig för man vet att det räker att man pluggar någon dag innan tentan & så klarar man provet iaf! lite sjukt.... jag borde ha extra jobb, men jag har det, men dem ringer mig aldrig. så borde kanske skaffa annat.... hmmm

haha vad jag skriver av mig :) det e ganska bra ändå, & kul. varför skriver jag inte mer? haha

det är en sak till.... som ni inte vet..... mohahahhahaha. säger mer seeeeeen när jag vet mer ;)




Nu ska jag..... äh, ingen aning, typ lyssna på Dolly Parton & äta lita mat!
Pusssssspussss Babes