Lördag.

Sådär nu är vi i helgen :D.
Igår kollade jag å mickis på idol tillsammans, hihi lite tradition. sedan hem till Olli & jag somnade snabbt till filmen vi såg. Man är ju så trött av all praktik.
Träffade Min Sofie med :) Lilla hjärtat som jag saknat dig!!!!. Hon jobbar i stan så vi pratade länge länge, vi ska ses snart. måste vi ju <3

Idag är jag gått i stan, köpa massa man behöver, som strumbyxa, solpuder, mössa, ja, sånt!
sen pluggat pluggat.
men nuuuuuuuu snart ska jag hem på middag hos Sofie som ska bjuda på 3 middagsrätt :D. å så kommer Carro Barro ner till oss i skåne. helt sjukt kul!
senare i kväll ska jag hem till Mickis som har födelsedags party för att hon fyller år i morrn. hihi. kanske kommer Danne vara med, längesen man såg han med! Jag tycker det är så skoj att träffa männikor som man inte ser så ofta länge men som man var super insitvt med innan, nu menar jag Sofie, Carro & danne, Hela gymnasiet ju! Sofie träffade jag ju på Online, telesäljning. gud va kul vi hade där å josse, vi var ju trio ;).
Carro, Camilla, Kim & jag i hela gymnasiet. fan vad tiden går snabbt!
& danne som är ollis bästa vän, som jag har sett exakt lika mkt som oliver, eftersom danne va olivers parner nr 2 ;) hahahah. gud va vi har bråkat om Olli genom tiderna. som bror ¨å syster :P
åå nostalagiiiiiii :D

I morgon ska jag på kalas hos farmor & fafar. Myspys!




nääää, nu måste jag ha choklad. Pusssssssssssssssssssssss!