Hår, hår & hååååår

Jag älskar hår, men det  vet ni redan ;)

Nu har jag iaf färgat mitt hår IGEN.
Jag ville ju från början, redan i sommras ha mitt hår i rött. Då menar jag koppar-guldigt. Gick till min frisör och fick svaret att jag skulle vänta tills höst annars skulle de blekas för fort i solen. Gick hem, ville inte vänta, försökte själv att färga.. vilket jag INTE lyckades med. Vågade inte färga mer. Mitt hår blev svart.

Det blev höst, jag gick till min frisör. Han sa att han inte kunde färga mitt hår för det var för mörkt och skulle ta 10 timmar och håret skulle bli för slitet.
Jag tänkte , SKIT I HAN. Satte mig i bilen och köpte blekning, kastang färg och sling färg på city gross ;).
Åkte hem, blekte håret , resultat: håret blev pippi gult och orange (vilket var meningen!!!) blev hyfsat bra men ändå inte rätt nyans. Tog i min kastanj färg, sedan slingor till rött hår.

Jag blev ASNÖJD, fick precis den nyans jag ville ha och jag fixade det själv :D det tog inte 10 timmar utan 3. Mitt hår blev inte mer slitet, kanske topparna?! men det fixar jag med prudokter jag nyss köpt. Tänkte jag kunde köpa bra grejer till håret nu när jag sparade pengar på att inte färga det hos frisör.

Detta blev det, och jag använder grejerna i denna ordning.
MEN först Shampo, sedan inpackning SIST balsam. Shampo öppnar upp hårtråna, inpackning vårdar, balsam omslutar stråna igen :D

Bilderna och den sida jag beställer ifrån är www.lyko.se SKIT bra sida, billigare än hos frisörer.




Shampo och balsam för färgat hår, ger glans, kontrollerar frizz, ger FUKT (skit viktigt med fukt eftersom jag har lockigt hår = grova hårstrån.) Det bästa är att det luktar svin gott. Men det gör alla produkt i Tigi serien :D



Inpackning med färgpigment. Min i nyans 740 Copper. SVIN bra ger ny liv i färgat hår. :) Istället för att tona om håret så tar jag bara i denna inpackningen :D



Inpackning.. kan ju inte bara ha en som är en toning :P
Denna är från Redken, det bästa märket (enligt mig) i hårvård i Sverige.
Jag valde serien Smooth Down, (den finns många många fler) för den är djupt vårdande, perfekt till mitt grova hår :)




Denna grej är en Leave-in treatment för dit hår. Man tar i det när håret är fuktigt efter du har tvättat håret, du sköljer INTE ur det. Gör så håret blir glansigt och lätthanterligt för svårformade , lockiga hår (som mitt!)



Värmeskydd. SVIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN viktigt!!! Jag plattar mitt hår VARJE dag och mitt hår är somsagt grovt och lockigt så det tar mycket, mycket stryk av plattången ;)


Använder plattången GHDmini styler = BÄSTA!!!




Detta är ett serum som man tar i efter man har plattat håret och vill få bort sitt frizz och extra glans till färgat hår :) och samtidigt skyddar hårfärgen från att blekna.

 

Sist men inte minst denna lilla flaska som innerhåller MYCKET glans som man sprejar på torrt hår :D

 

Jaaaaaaaaa, där hade ni ALLT som jag använder till mitt hår.

Nu måste jag bara säga att allt detta varar i nästan ETT HELT ÅR!! :) Så har man laddat upp ett förråd så slipper man fylla på varje månad ;)
sen så älskar jag att testa nya saker från nya märken så.... jag köper nog mer under året ändå ;)


Märks det att jag ÄLSKAR hår??? :D