en onsdagskväll

Hallå!

Vet inte vad jag ska skriva, så tänkte bara skriva in ett hej!... så HEJ!

haha, jag é så dålig, vill liksom skriva något
men jag vet inte alls vad... bara att jag längtar till i morgon för då jag blir blond igen!. Det är Carro att vara blond. Punkt slut, känner mig heeel när jag är blond, behöver inte alls vara vitthårig, men blond ska de va :)
Hoppas även jag får mina promarkers pennor, ni som inte vet, så är det tuschpennor fast för vuxna ;) nämen de ser lite ut som akvarell när man målar, inte precis men ungefär och man får inte skarpa kanter. Ska bli kul att prova. TACK Jessiegumman för du inspirerar!!!, hon är grym på att rita :D
Jag målade och ritade för mååååånga år sedan, men nu är de verkligen dags igen! Jag kände egentligen redan suget av måleri när jag gick Bild kursen i höstas. :)

Annars?
Jo, ska måla om badrummet, så de blir vitt och FINT :D nu är det grönt, det e så sjukt fult! liksom, grönt med lite gula prickar!!! så, kan de inte se ut mer!! Sen ska vi byta spegel och sätta dit hyllor, tror de kommer bli superduper bra!
Pappa kommer hit på söndag och då ska vi slänga möbler, en golvlampa, ett soffbord, en tv-bänk, ett köksbord + 4 stolar och en datorstol. Ganska mycket, hehe, men allt är kasst, sönder och så.. ska bli så sjukt skönt att bli av med allt!
Lite orning och reda :)

idag har Lillebror
varit här, vi spelade Super mario på Wii ! annars har jag med segat.. och pluggat! faktiskt!, hehe. det behövs ju också :P

Jag har tvingat Olli att ha håret uppsatt,
så jääävla sexigt. Så måste han ha de!, jag är ju svag för långhåriga killar... antingen uppsatt eller nersläppt, men fan, uppsatt var så jävla fint! :) ... men han verkar gilla de... har iaf inte tagit ut toffsen!


Men nuuuuuuuu ska jag ta min rumpa och in i köket, har lovat att plocka undan!
Pussss!