Hallååå ja!

Nu är det söndagkväll. 
Haft en väldigt mysig söndag. Såklart började den på Ollis jobb, sån jävla tur att han är butikschef, för jag tror iiiinte att jag hade kunnat hänga där så mycket annars, eller hänger och hänger, jag är ute och tokshoppar när jag väntar !!! 

Nu undrar ni, varför följer hon ens med? Jo! för om Olli ska ta bussen, där vi bor nu, hade de tagit TVÅ timmar, eftersom det är söndag. det är sjukt! men sant. så jag körde.
och vet ni? jag är nog sjuk i nått.. men jag gick där å lallade.. och helt plöstligt hade det gått TRE timmar!!!! jag hade shoppat helt obemärkt i tre timmar!!!! jag hade inte kollat på klockat. är jag störd? 
Det kändes ju för fan som 3 minuter! allvar!
förra gånger jag var med, i måndes? när jag kollade in REA på gina, så gick jag i två timmar där inne, flera stycken frågade om min hjälp  , dom trodde jag jobbade där, (jag har inte med mig ytterkläder, eller väska, det lämnar jag ju hos olli) sen lägger jag tillbaka allt jag prövar på exakt samma ställe. Jag är lite affärsyrke skadad sen jag själv jobbade på Dressmann.
men butikschefen tyckte absolut att hon skulle anställa mig extra den dagen ;) haha!

Jaja, jag är störd, shoping är min drog, psyket nästa? 
haha.
när jag var på utbildningsdag nu i sommar så frågade utbildarna oss om vi hade fritidsintressen.
Jag letade på högvarv i hjärnan..... shopping och att fika? mitt intresse? SJÄLVKLART! 
jag sa det inte högt för hon frågade inte oss personligen, men annars hade jag nog sagt de :P

jaja, klockan blev bara 2, så jag å Oliver åkte in till Lomma och åt glass med Josse och Krille i hamnen. Dom har nyss börjat renovera sin lägenhet. och snart är det jag å Oliver som kommer måla och greja i vår :D
längtar

Nu är jag lite trött, har läst i timmar en så är det när man hittar en bra bok. Olli är på bio med Sasan...kollar på nån killfilm vem fan vill se de liksom? Sanna å jag sket i det ;) dom kan sitta och löka där själv! tycker vi!

men har alla har väl badat?, jag gjorde det i onsdags och fy faaan vad jag brände mig! ajajaja! nu blir det solskydd 30, när skoja bara det skulle ALDRIG hända, men iaf nummer 6. dom säljer ju inte 4!!!!!!

nej nu ska jag sova innan jag börjar skirva om massa ANNAT babbel :P
Puss!♥