gamla ting.

Om ca 3 veckor blir vår 1894 års lägenhet ¨vår i centrala Malmö :)
Till lägenheten vill jag ha massa med små detaljer, antika, annorlunda detaljer! Men soffa, mattor, säng, (större saker ska vara modernt och VIT!!! Skitviktigt att det mesta är vit, så man får ljust fräscht intryck av lägenheten.
Men iaf, för att hitta dessa lite udda små detaljer måste man gå på auktioner o loppisar. O jag har redan hittat några guldkorn! Men det tar tid... man måste verkligen LETA!
Burken till vänter hittade jag på loppisen i Lund, södra esplanaden förra sommaren, vet inte hur gammal den är, men den är fin! Burken till höger är från 50- talet och jag tycker om de gamla detaljerna, hittade den burken på loppis i Hörby.

Dessa krukor hittade jag hos mamma o pappa ;) så de är inte gamla, de är nya! Men dom kommer passa sjukt bra i vår lägenhet, hittade nog 8 stycken som jag fick. Tack!


Denna kaffekanna köpte jag på auktion! Den fanns i en fyndlåda. Tycker den är super charmig och få stå bredvid min nya (men i äldre stil) kaffekanna som jag fick av Tess o Vicki i födelsedagspresent!


Jag har fler saker, men de mesta är ju nedpackat inför flytt, så de får jag visa senare!
Men idag ska jag o Jessie på Loppis och auktion, får se vad vi kommer hem med ;)


PUSS