Ny här!

Hittade sidan i veko revyn , tror jag, eller så såg jag bara att någon annan hade en på min msn så var jag nyfiken att sratar en jag med!,
Jag hade en innan, genom msn , men den värkar inte funka, så var ju ändå tvungen att skaffa en ny!
Har alltid tyckt att det har varit roligt att skriva av mig, specillt med sina egna tankar (även om det inte kan bli allt för privat här ) sorry, men det lämnar jag åt min "rikiga" dagbok, som jag faktiskt köpte en ny idag!
en röd en med ett rosa hjärta! haha , nog den gulligaste dagbok jag haft!

Jag heter ninis eftersom jag blir kallad det här hemma och av min pojkvän =P , så tro INTE att jag heter Nina =P

Måndag idag, och som alla måndagar så är det så sjuuukt sinnes att gå upp på morgonen, blev ju en liten spring runta på morgon kvisten ;)
hoppade in i bussen i all hastighet och träffade alla trevliga buss männskor, var ganska många där idag.
fick för tidigt alla hjärtans dag present av kim,(ett tyg hjärta som han gjort själv)  men hehe , han ska ge exakt lika danna till alla hans vänner, 18 st tror jag det var, så man kände ju inte sig så utavald =P, men gulligt ändå ju! och diana, carro, carina var ju också med på bussen.
Var nämligen lite längesen som jag hade "busssällskap" eftersom jag har haft paraktik nu i 3 veckor och inte behövt ta den tidiga bussen och det är ju den som alla tar.
Annars idag så har inget hänt... varrit hemma , sovit, läst, sitter vid msn. niccccce life =P

Iaf, morgon ska Ollie och jag kolla på mobiler! Han hade hittat ett erbjudande, behöver verkligen en ny mobil!!! .. min funkar inte som det ska!
och alla hjärtans dag ju =), tänkte överaska han! med HANS filmer å ljus och äta onyttigt och sådant, den ska han få en present jag köpt =)

Men ha det så bra!!!
Pussar och kramar Carro